Groenwerkzaamheden 27 januari 2021

Wie zijn wij en wat doen we?

Bij Meesterwerk werken mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij ontvangen werkzaamheden van verschillende opdrachtgevers en willen ons ook graag inzetten voor groenwerkzaamheden.

Deze werkzaamheden voeren we uit in Oldenzaal en omstreken (tot ongeveer een straal van 30KM).

Wij werken met gecertificeerde mensen voor de snoeiwerkzaamheden en het maaien, dit mag immers niet iedereen zomaar doen.

De kosten bedragen €14,50 (exclusief BTW) per persoon per uur. Daarnaast berekenen wij stortingskosten voor het afval, tegen plaatsgebonden prijzen. Al het benodigde gereedschap nemen we zelf mee.

De volgende werkzaamheden voeren wij uit:

Tuinonderhoud
Tuinonderhoud voor bedrijf en particulier. Heeft u er ook moeite mee om uw tuin zomer en/of winter klaar te maken? Geen probleem, wij doen het voor u.

Onderhoud en schoonmaak bedrijfsterreinen
Wij kunnen u niet alleen helpen met tuinen, maar ook met bedrijfsterreinen. Voor het onderhoud en de schoonmaak van uw terrein kunt u ook bij ons terecht.

Klein straatherstelwerk
Heeft u bestrating in uw tuin of op uw bedrijventerrein dat onderhoud nodig heeft? wij kunnen u daarbij helpen. Voor licht herstelwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Snoeiwerk
Ook met het snoeiwerk kunnen wij u helpen. Wij werken met gecertificeerde mensen, die deze werkzaamheden dus perfect uit kunnen voeren.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 06-57787384
E-mail: brian@meesterwerkprojecten.nl