MVO / SROI

Meesterwerk Werkprojecten staat borg voor Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO). Duurzaamheid en inzet van kandidaten uit de doelgroep staat bij ons en bij onze opdrachtgevers hoog in het vaandel.
Door de inzet van de medewerkers van ons laat een bedrijf niet alleen zien dat men de MVO-gedachte belangrijk vindt, doch komt men ook in aanmerking voor de verrekening van de SROI (Social Return on Investment).

De Missie van Meesterwerk Werkprojecten is om kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt weer duurzaam te plaatsen bij een bedrijf of instelling. Hier is voor alle partijen spraken van een WIN WIN-situatie: de kandidaat doet weer mee in de maatschappij, Nederland BV bespaart op de uitkeringen en het bedrijfsleven kan laten zien dat men een sociale onderneming is die de MVO-gedachte hoog in het vaandel heeft staan.

De Visie van Meesterwerk Werkprojecten is dat we dit op een praktische manier willen doen, dichtbij de mensen (begeleiden op de werkvloer) en dichtbij de bedrijven (inhouse bij bedrijven) en altijd met de menselijke maat!

Meesterwerk Werkprojecten zit in diverse netwerken om up-to-date te blijven als het gaat om de ontwikkelingen aangaande MVO en duurzaamheid. In dit kader zijn we lid van de Betekeniseconomie, Assen voor Assen en Impact Oost.

Enkele goede voorbeelden van onze MVO projecten zijn:

AVIA

AVIA heeft vele tankstations in Noord en Oost Nederland. Meesterwerk doet het onderhoud van deze tankstation, zowel de schoonmaak als de onderhoud van het groen. AVIA vult door de inzet van onze medewerkers hun SROI-verplichting.

Land van Ons

Land van Ons wil een eerlijke vorm van landbouw opzetten zonder dat we onze bodem uitputten. Voor hen verpakken we diverse producten.

 

We Smyle

Zij produceren tandpasta in de vorm van tabletten die goed is voor jouw tanden en de natuur. Plastic vrij, CO2 neutraal bezorgd. Door de tabletten van We Smyle komen er minder tubes in omloop. Meesterwerk Werkprojecten verzorgt het inpakken en de verzending van deze tabletten.